import

AUTO IMPORT


Als u er voor kiest om een auto uit het buitenland te halen dan kunt u een hoop geld besparen. General Auto heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd om een geschikte auto voor u te vinden, deze voor u op te halen, op Nederlands kenteken te zetten en de auto voor uw deur af te leveren. U heeft daar helemaal geen omkijken naar en het bespaart u een hoop geld.

 

Wij doen voor u de onderhandeling, verzorgen het transport vanuit het buitenland, zorgen voor een BPM tegenrapport waardoor u minder BPM hoeft te betalen voor de auto. Op deze manier heeft u alles bij 1 partij en heeft u 1 contactpersoon.

Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of een indicatie wilt ontvangen met daarin een inzichtelijke besparing bij de aankoop van uw volgende auto?

Neem dan contact met ons op.


BPM


Als u een auto uit het buitenland wilt importeren moet u rekening houden met het betalen van BPM. Dit is een extra toeslag dat wordt berekend op alle voertuigen die Nederland binnen komen. General Auto biedt verschillende mogelijkheden om u bij het importeren van de auto te helpen met het invullen van de BPM. Al vanaf 25 euro doen wij BPM berekening voor u.

 

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!


Email:

info@generalauto.nl

TEL:

+31 (0) 263 799 692

Email us: info@generalauto.nl

Call us: +31 (0) 263 799 692

General Auto @ All Rights Reserved