Import versneld

Email:

info@generalauto.nl

TEL:

+31 (0) 263 799 692

Toplogo

Tijdelijke import procedure  COVID-19


Heeft u een auto gekocht in het buitenland, maar u kunt deze voorlopig niet laten keuren door de lange wachtlijst bij het RDW?

Maak dan gebruik van onze importservice,

wij kunnen dit dezelfde dag nog voor u regelen!

Voor maar slechts € 250,- waarin alles voor u wordt geregeld.

* Inbegrepen in deze fee

* Berekening van het laagste BPM-tarief(tegenbewijs ook mogelijk tegen redelijke prijs)

* RDW-keuring

* Direct tenaamstelling

* BPM-aangifte bij de Belastingdienst

Meer weten? Neem contact met ons op.

Versneld Importprocedure

Voertuig moet door ons gezien en

geïnspecteerd worden (het maakt dan ook niet uit in welke staat, schade of geen schade) Deze gaan wij vast leggen en geven wij door aan het RDW.

Inschrijven bij het RDW

Wij schrijven uw voertuig Digitaal in bij het RDW in de systeem en sturen wij de foto's van uw voertuig op, verder regelen wij de tenaamstelling met het RDW zo dat het voertuig op u naam komt.

RDW Akkoord Bericht

RDW zal onze aanbod beoordelen en zou

z.s.m. terug koppelen. gezien onze vertrouwen bij het RDW kans is groot op rechtstreeks Akkoord.


AUTO IMPORT


Als u er voor kiest om een auto uit het buitenland te halen dan kunt u een hoop geld besparen. General Auto heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd om een geschikte auto voor u te vinden, deze voor u op te halen, op Nederlands kenteken te zetten en de auto voor uw deur af te leveren. U heeft daar helemaal geen omkijken naar en het bespaart u een hoop geld.

 

Wij doen voor u de onderhandeling, verzorgen het transport vanuit het buitenland, zorgen voor een BPM tegenrapport waardoor u minder BPM hoeft te betalen voor de auto. Op deze manier heeft u alles bij 1 partij en heeft u 1 contactpersoon.

Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of een indicatie wilt ontvangen met daarin een inzichtelijke besparing bij de aankoop van uw volgende auto?

Neem dan contact met ons op.


BPM


Als u een auto uit het buitenland wilt importeren moet u rekening houden met het betalen van BPM. Dit is een extra toeslag dat wordt berekend op alle voertuigen die Nederland binnen komen. General Auto biedt verschillende mogelijkheden om u bij het importeren van de auto te helpen met het invullen van de BPM. Al vanaf 25 euro doen wij BPM berekening voor u.

 

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op!Email us: info@generalauto.nl

Call us: +31 (0) 263 799 692

General Auto @ All Rights Reserved